Műszaki alakulat

Márkaképviselet - szakszerviz. Ez a szókapcsolat sokaknak rosszul cseng az autókereskedelemből. Hosszas várakozási idő, magas árak, nem várt meglepetések és csalódások a javítások során.

Büszkék vagyunk arra, hogy ez ránk sosem volt jellemző. 15 esztendeje - üzletpolitikánkat követve - szervizünkben is gyors, minőségi szolgáltatást nyújtunk. Termék annyi van, mint égen a csillag. Kis hazánkban is jelen van szinte az összes kapuautomatika márka. Nagyon fontos, hogy nem elég eladni egy terméket. Nálunk természetes, hogy a vásárlás után sem engedjük el a partnereink kezét. Legyen szó oktatásról, továbbképzésről, vagy a telepítéskor felmerülő kérdésekre adott telefonos segítségről, mindenki számíthat ránk. 2017 év elejétől minden értékesítő kollégánk egyben műszaki szakember is. Ha javításra kerül a sor, a tudásunk mellett szorgalmunkat is bevetjük. A javítások döntő többsége apró beavatkozás, ami sok esetben egy finom kávé (vagy nyáron jégkrém) elfogyasztása mellett megvárható. Az esetek 90%-ában a hiba egy-egy alkatrész gyors cseréjével orvosolható. Egy apróbb hiba miatt nem fogunk mindenkivel megvetetni egy új vezérlő elektronikát. Alkatrész szintű javítást végzünk, ha arra van szükség.

Akár garanciaidőn belül vagy azon túl történik a javítás, kizárólag eredeti, gyári alkatrészeket használunk, nálunk nincs „utángyártott”. 

A közvetlen gyártói támogatásnak köszönhetően szervizünk alkatrész ellátottsága gyors és folyamatos, így a meglévő motoroknak és kiegészítőknek is hosszú élettartamot tudunk biztosítani. A lehető leggyorsabb megoldások érdekében az alkatrészek 95%-át raktáron tartjuk!

Mivel tudunk még hozzájárulni a sikeres telepítéshez-karbantartáshoz?

Egyedi igények esetén, a helyszíni adottságoktól és/vagy a megrendelő kéréseitől függően saját fejlesztésű és gyártású eszközeinkkel képesek vagyunk kiegészíteni egy új vagy meglévő rendszert is. A Benincà Holding magyarországi képviseleteként elkötelezettek vagyunk a márka iránt. Ugyanakkor, ha egyszer-egyszer más gyártó meghibásodott eszközeit hozzák be hozzánk, akkor is megpróbálunk segíteni. Hajt minket a szakmai kíváncsiság, nálunk a kapuzárási pánik elképzelhetetlen :)

Hevesi József
muszaki_alakulat_black