Elérhetőségek
1044 Budapest, Óradna u. 4.
Tel: 1 / 320-38-26
Tel: 1 / 238-05-02
Tel: +36 70 652-5920
Fax: 1 / 349-11-07
E-mail:

Általános feltételek

Cégünk kizárólag szakmabeli Viszonteladókat és Telepítőket szolgál ki. Amennyiben még nem vásárolt nálunk, kérjük juttassa el hozzánk cégkivonatát a tevékenységi kör ellenőrzése végett.

Az árlistában nettó listaárak (ajánlott végfelhasználói árak) láthatóak, melyek a következő árlista megjelenéséig érvényesek. Indokolt esetben az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A listaárakból forgalomtól függően Partnereink kedvezményeket kaphatnak. A kedvezmények mértéke a velünk történt megegyezés alapján történik.

Pontos teljesítést kizárólag az írásos megrendelésekre vállalunk. A raktáron nem található termékeket megrendelés alapján 2-30 napos határidővel tudjuk biztosítani. Speciális, vagy nagy értékű megrendelés esetén Cégünk 20-100% foglalót kérhet.

Garancia

Termékeinkre 1 év jótállást vállalunk, mely a vásárlás napjától számítandó. Az árlistában külön vannak jelölve a 2-3-4 év garanciás termékek. Jótállási igényt a vásárlást igazoló számlával, vagy annak másolatával lehet érvényesíteni. A termék bevizsgálását és javítását minden esetben a telephelyünkön végezzük el. Amennyiben a termék meghibásodása nem tartozik a garanciális esetek közé, úgy árajánlatot adunk a javításra. A termékre vonatkozó jótállási igény érvényesítését kizárja, amennyiben a hibát nem rendeltetésszerű használat, átalakítás, szakszerűtlen telepítés, túlterhelés, helytelen tárolás, elemi kár okozta, vagy a hiba oka más módon a vásárlás után keletkezett. Szervizünk működésére is minden esetben a Magyarországon érvényben lévő joszabályok a mérvadóak.

Javítási díjak

A jótállási idő letelte után, illetve a nem garanciális meghibásodásoknál 5.000Ft + ÁFA óradíjat számolunk fel. A díj nem tartalmazza a meghibásodott alkatrész(ek) anyagköltségét. Különleges esetekben helyszíni kiszállást is vállalunk, melynek díja 200Ft/km + a szervíz óradíj.

Házhozszállítás

A megrendelés visszaigazolását követően 24-48 órán belüli házhozszállítást kérhet.
Cégünk első sorban a Trans-o-Flex futárszolgálattal dolgozik. Aktuális díjak tekintetében hívja munkatársainkat.

vissza az előző oldalra